Sunday, 7 February 2010

The Great Adventure Has Set Sail!

Hos Majlis: Dengan segala hormatnya, saya mempersilakan Anoz ke tengah pentas untuk memberi ucapan!

*bunyi tepukan yg gemuruh dari penonton2*


nyyyiiiiiiinggggggg~~~  aaaaaaaaannnnnnnngggggggggggg~~~ eeeikkkkkkkkkkkkk~~~ (bunyi nyaring microphone)

dub dub dub!!! (tepukan tepat ke microphone)



"Bismillahhirrahmanirrahim.
Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.

Lidahku tidak selicin kuku. Ditengah kepekatan malam ini, terduduk saya di hadapan komputer saya untuk mengucapkan selamat datang ke laman blog saya. Dengan penuh perasaan yang gembira, saya ingin menggulungkan jutaan ucapan terima kasih kepada semua rakan-rakan yang dikasihi sekalian. Terima kasih kerana sudi menghadirkan diri untuk Majlis Keramaian Perasmian blog ini. Rakan2 sekalian, selamat datang ke dalam blog, 'La Dolce Vita'!!!
*"SAMA-SAMA!!" jerit beberapa peminat anoz di kalangan audience*


Tanpa membuang masa, saya Anas Syazwan bin Mohd Ghazali dengan bernomborkan kad pengenalan 890131-14-6059 dengan lafaz Bismillahirahmanirahim, MERASMIKAN PEMBUKAAN BLOG LA DOLCE VITA!

* clap clap clap clap ~!!! (bunyi tepukan gemuruh sekali lagi)*

Terima Kasih dan Assalamualaikum."


So, tell me, how was the event? ^_^

24 comments:

Anonymous said...

mmg anos ...
lwk dongeng hiee
nice btw..
teruskn teruskn :)

Anonymous said...

*"SAMA-SAMA!!" jerit beberapa peminat anoz di kalangan audience* -----> xleh blah...

haha...

farhana said...

hahaha..neway,good try.rajin2 la update blog..ngee~

Anonymous said...

hahahah..x menahan..kebanggaan yg dikagumi..
gud job..

Ahn Dee (Asyandi) said...

:)

d4uh said...

tahniah...moga dapat berkongs ilmu dan pengalaman

ahmad syafiq al-gonzalez said...

tahniah YB...

Anonymous said...

knp perlu ade tepukan gemuruh???
hahaha..sabar jela

Anonymous said...

go anoz!i love u!!!!!

*screaming of 1 of anoz's fan*

mimi mimi said...

nice one =)

aNoZ said...

thanx to all kerana sudi dtg singgah utk majlis yg x seberapa ni. x de la grand mana pun, tp at least ade gak la 20 org cmtu dtg singgah.. thnx sekali lg!!! i'm anoz. ^_^

schzarsen virus said...

uik? ltk no ic?? btul pnye ke tuuu
klu betul pnye..bahaya ooo

joegrimjow said...

sbb ranai pompuan
ku follow
haha

klu xupdate at least skali sehari
ku unfollow balik
hehe

support2 blogger sheffield
;-)


awat pakai adsens
try la nuffnang
support malaysia maa

Anonymous said...

anoz..baru aku tau knape diorg pgl ko campai..haha

aNoZ said...

alamak. bahaya eh? kene taruk xxx la kalo mcm tu kan? hehe

nuffnang? mcm mana tu nak pakai? x pnah dgr pun semua bnde2 ni. haha

SiLenCeRnaChT said...

hahaha..noz, aku rsa mmg sngt terbaek ah ko wt blog, ko byk cite2 motivasi, bley kongsi ngn org len yang lgi ramai..x de a asek ngn dak kolej yg smpai dh bosan ngn ko..hehe..wlopun cite ko gebang, tpi nilai2 murni dalm die x gebang..mmg wujud bai..aku support ah ko noz!..all the best with ur blog! =D

widda_me said...

meriah x majlis???
tak langsung..
berapa kali aku tertido time ko cakap..
rela dengar mat zuber beleter lagi dr ko

izzahfarhana said...

haha joegrimjow pun ada.hey try nuffnang okay gak.

aNoZ said...

silencernacht, thnx weh.. aku tulis blog ni ntah ade ke tidak org nak baca. bosan kot kata2 sume ni. haha...

hasma, kau x dtg awal2.. time awal2 tu best kot. super meriah. haha

izzah, joegrimjow ni kat mana ade ppuan, kat situ la ade die. haha

mai said...

gud job anoz..hehe

SiLenCeRnaChT said...

jgn riso a noz, blog neh wider exposure..dri pde ko asek cite kt dak2 kms, smpai dh bosan dgr, bek blog, org serata dunia bley bce weyh..haha.. plus, cite ko skng neh dh berasaskn shefld..x bosan dh kot..kekeke

keep on the great post !

aNoZ said...

Thnx mai. Hehe

cite2 aku kat kms dlu x bes ke? Bes kot. Korg je x nk dgr. Anyway, thnx MUNAL. ^_^

SiLenCeRnaChT said...

hahahaha..finally! dh figure out pn...hahaha..
yela2, mmg bes, tpi dh salo dgr, bosan la kot..hehe..n yeah, ur welcz!..XD!!!

btw, i envy ur blog. blog aku ngarut, x de msg..haha

aNoZ said...

mana ade. blog kau menarik gak la. cuma dah lama x update.. cite la sikit psl NZ. hehe