Monday, 1 March 2010

Ada Lori Ada Bas, Jangan Kacau Aku Tengok Bangbus!

Salam

Aku kena tag dengan ZaiZax. Sepanjang aku mempunyai blog, ni first time aku kena tepuk (tag). Si Zai ni paksa-paksa aku buat entry ni gak. Dia kata kalau ada masa, kena buat. Kalau tak ada masa, kena buat gak! Aku pun pening kepala dengan dia ni. Mungkin dia ada darah kelly-ng. Sendiri kurang pasti. Tanya dia sendiri lah. ^_^

Sebagai seorang blogger yang proaktif lagi dinamik, aku akan jawab tag ini dengan kejituan yang maksimus mencapai awan komulus nimbus. Terimalah~

______________________________________
1) You have to print screen wallpaper that you are using right now

Aku sebenarnya malu nak letak. Tapi Islam mementingkan kejujuran. So, aku akan print wallpaperku dengan penuh kejujuran juga. Kacak dan jujur. Kamu suka tak?


2) Tell us why you like the wallpaper

Wallpaper aku adalah gambar powerpuff girls! Siapa yang tak suka gadis comel? Aku lagi lah suka! Cuba tatapi gambar mereka dengan teliti. Sangat mengembirakan kan? Hati yang sedang lara pun boleh tersenyum dengan hanya menatapi wallpaper ni.

Blossom tersenyum hingga tertutup mata. Bubbles dengan aksi kanak-kanak riangnya. Buttercup yang selalu serius ni pun boleh tersenyum juga. Susah kot nak lihat dia tersenyum. SUKANYA AKU!!! Hehehe....

Bagi aku, mereka adalah superhero sejati. Aku sanjung mereka. Dulu pernah ada orang tanya aku, dalam banyak-banyak superhero, superhero apa aku nak jadi? So, aku jawab lah aku nak jadi ahli powerpuff girls. Aku disebat dengan tayar basikal. Sampai sekarang aku tak tahu kenapa.

Aku harap boleh berjumpa dengan mereka suatu hari nanti. Die-hard-fan Powerpuff Girls ni! Kamu minat juga tak?


3) Tag 10 people...

Malas la nak tag orang. Lain kali boleh tak? Hohoho Merry XMas!

Aku Anoz

_______________________________

So tell me, what is your wallpaper?

35 comments:

bellmz said...

like da wallpaper though its kinda like girlish..i understand how u feel..hehe :)

Anonymous said...

ko ni mngarut la

zaizax said...

haha,anoz kamo kate zai keling ehhh? hahhhaa adoshhh nwy asal la ko-nye wallpaper ne comey. ne nak kate lelaki kacak dan tampan layan wallpaper mcm gini ahh

ihsan_huhu said...

wah rajin mengetag2

deqyalalink said...

apekahh..tidak haku mnegertiii...gangbuss....gaaggaaga

Cik Ecah said...

saya sukaaaaaa bubbles! masa form 4 dl sy ada geng ppg.. kite ade blossom, n sy jadi bubbles.. kitorang xde buttercup, sbb xde sape brutal macam dia.. encik anoz nak jd buttercup x?

cik bunbun said...

sape yg kata anoz mngarut tuh, meh aku lempang kau meh! hihahaha..

anoz the bez! brutal dan girlish. hakhakk sgt seimbang. holoh holohh :P werks

izzahfarhana said...

hahaha si dia juga suke power puff girls.hehhh

dee said...

ahahakk.. so kiut la anoz. ape pe'el ni ske power puff girl ? carry puff suke tak ? hahak

Merah Baldu said...

fuhh anoz..lelaki kacak or tampan layan powerpuff girls..hilang ketampanan..hahahaa

Cik Mirara said...

salam ziarah. boleh tahan la cantek wallpapaer nya.

hahahahahahahaha~

p/s: saya currypuff girl.

ice juliette said...

antare tiga tu aku suke buttercup..
sbb die comeii..
wallpaper aku slaloo bertukar neok mood...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

Power puff gurl... :-)

greenrose said...

power puff pon power puff la..wallpaper aku power rangers..p'cy x??yg migthty rangers tu..ha3

Norashikin Abdullah said...

haha (mau gelak guling2, boleh ka)
ekin amat x sngka, itu wall paper
abg anoz
wall paper ekin, letak gmbar..adik ekin yg kcik tuh..
hehe

dulu ekin ske powerpuff gurl tuh
skunk dh x
hehe sbb rse dh besar
poyo kn?

et said...

hohohoo.daku punyer wallpaper sekadar skrin itam je.xde pape corak abstrak dan sebagainye.adei.pink sangat..saket mate,tp,part epi gumbire tu boleh d trime.^^

Chaon Cornerz said...

power puff gurl tue..

eiryannie said...

chumil powerpuff girl 2 ;)

sy pon suke dorg tu~~~

tieykah said...

hahaha~~
cutiest mutiest dat power puff girls

syafiqah; said...

haha.
gila comel oh wallpaper
cm tak caye je

NAJ HEBAT said...

haha.. gile x tahan wallpaper..

kau suka gadis comel??? alamak.. *termalu aku sebentar..*

~ h a n i m h u s i n ~ said...

pink seyyyy~

jambu la kamoo..haha =p

Hana Ayra said...

hahaha..x sangka u suka powerpuff girls...haha

zacharias said...

aku punya wallpaper adalah gambar error.. ada triangle pastu button restore desktop, tapi bila tekan tak buleh. adakah ini akibat terlalu banyak melihat gadis comel?

~ ReD ~ said...

chumil betul wallpaper..ngeh3:D

Aus MeLankoLik said...

hahaha..
siot la wallpaper..
hahahak..

Kyuubi_85 said...

hahaha comelnya wallpaper ko.. :D

Syida Shukor said...

eh macam mana gambar i ada dalam u punya laptop ? HAHA :D

Z@IM@H said...

ak xska power puff gurl..
huahuahua..agak geli..
sowie.. =P

anish said...

hahahahahah! :D

DeVoteD LilY said...

wall paper kalah aku y kipas susah mati pink..
hahha..
anaz apasal ko makin ari semakin comel??
miahaha

joegrimjow said...

LAYAN tag jugak ek
hehe
cam cam

assyuhada said...

haha~
bro nih mmg r bengis tapi baik...
x sangka plak power puff gurlz...

F U N F A B U L O S I T Y said...

go!go!power puff ;D

d great bowler. cehh. said...

ppg??
ohh..tidak!!

haha!

saya pun suka ppg. wakakak!

lagi-lagi, BLOSSOM. wehheee. :))