Saturday, 22 May 2010

Jangan Jual Nombor Aku Lah Lahanat!

Hoi!!! (Permulaan yang tak sopan)

Aku tak sedar bila, tapi aku tahu yang sekarang, nombor telefon aku sudah berada di dalam database banyak kelab-kelab malam bodoh.

Kelab-kelab yang suka menghantar SMS blast mempromosikan acara-acara mereka yang tak kurang bodoh. Mesej yang kadang-kadang dihantar jam 7 pagi ketika aku masih tidur, atau ketika jam 3 pagi ketika aku baru nak tidur.

Aku nak cari malaun yang bertanggungjawab menjual nombor telefon aku dan jentik dahi mereka.

Dengan kapak.

Sesiapa sini tahu cara untuk block SMS-SMS ni?

Aku dah nak exam dah ni. Mana boleh pergi kelab-kelab malam lagi. Lepas exam boleh lah!


Aku Anoz

12 comments:

rhapsody LiN said...

ahahaha~
x ley blah ayat last tu
:pp

si para para said...

hahaha lepas exam boley ke? ikut..haha

tehr said...

lepas exam pun xyah gi
lepak kat mamak lg besh

ice juliette said...

huhu!
sbb nk xm nye psl ke??
adess... haha
lw da pas xm pon, xyah lew pegi tmpat2 camtu k..

Encik Tikus said...

sabar je lah anoz oii.Diorang jeles dengan kau tuh.

ihsan_huhu said...

yg ko kasik no ko kat maknyah lepak2 arituh sape suro

syahira ariff said...

msti kau ada daya trikan nie
smpai diorang gila gila nk kacau kau
*hati hati awang oii

iman said...

sengal tol ayat last dia.

ada masukkan no dlm mana2 tempat ke.Opps dah ternampak: kat facebook tutt?

Aus MeLankoLik said...

itu namenye rezeki lepas exam , hahahak

Lovely Bella said...

huhuu ape kes nih anoz! rilek2.. heheh cube senyummmm :)

assyuhada said...

hoh...
sbelom exam org kate bole sbb release tense..haha haru~

Anonymous said...

before exam xleh gi..lepas exam pon xleh gi..